09.06.08 13:38
Hallo,
wuerde jemand bitte helfen diesen Text richtig zu schreiben.
Auch gerne per E-Mail ich bezhale auch dafuer.
Bitte!(olav1@hotmail.com)
Danke vielmals!

1992 grunnla Uesbeck Herbert, utdannet interiør decorators og upholsterers, den lille fabrikken med navnet Baumberger sove komfort. Det var en oppstart og derfor verken en overtakelsen av en foreldrekontroll eller utenlandsk selskap, men det er et datterselskap av en gruppe. Det er inntil i dag fortsatt!

Den første steinen av Baumberger sove komfort er nachwievor den festverwurzelte og intime forhold til naturen.
Selv om det var så vanskelig tid konsekvent økologisk tekstil produkter, var det likevel et sterkt ønske og stor entusiasme av grunnlegger, Baumberger sove komfort for det første merke til organisk madrasser og senger ble opprettet.
Siden da har behovet for større åpenhet og bærekraft målbevisst utviklet. Et bredt grunnlag for bærekraftig tekstil produksjon fra 1996 dannet drift og produkt-sertifisering av SKAL (i dag Control Union).
Det totale forbruket av bomull, lin og ull sauer shearing siden 1995 kommer fra kontrollert biologisk produksjon. Siden da har hele bedding programmet på grunnlag av kontrollert biologisk produsert naturlige fibre.

I tillegg til produktets merking "EKO Bærekraftig Tekstil er også flere beste karakter predicates av øko-TEST ansvarlig for den høye merkevare tillit Baumberger sove komfort.

Den nye livsstilen på grunnlag av helse og utholdenhet, også LOHAS (Livsstil helse og utholdenhet), er Baumberger for sleeping comfort for utfordringen siden 1992 har blitt angitt.

09.06.08 14:19
Heilt einig

09.06.08 15:02
Sorry feil epost! Riktig er olaf1@hotmail.com
Danke