Direkt zum Seiteninhalt springen

Hei! Das gehoert auch dazu:

1)Holemark Gård

På gården er det nå 65 vinterfôrede sauer, to islandshester for turbruk, en elghund for jakt, en border collie til gjeting av sauene og ei lita svart katt.

2)Gammelhuset på Holemark

Gammelhuset er den første bygningen som ble oppført på eiendommen Holemark. Det er opprinnelig et tømmerhus som muligens har stått tidligere på Storsteinnes i Balsfjorden. Det eldste huset på gården som er over hundre år gammelt, er nyrestaurert og pusset opp. Det er i to etasjer med plass til ca. 2-4 overnattingsgjester. Her er det baderom med dusj, et stort kjøkken, ei trivelig stue og et åpent loft med stue og soverom.

Vi leier ut huset i ukedagene og helger, til feriegjester, og til anledninger som for eksempel planleggingsmøter og rekreasjon.

Ta kontakt for mer informasjon!

Tlf: (+47)776 95503/416 22 814.

(Ta på bildene!)

3)Vinteraktiviteter

Ved Holemark gård kan man benytte seg av Sør-Kvaløya Idrettslag sine to- og firespors skiløyper. Disse går gjennom hele Håkøybotn og over til Straumsbukta. Terrenget stiger gradvis i høyden, det er både utfordrende og variert, og passer kjempefint til dagsturer. I tillegg kan man spasere seg noen kilometer opp på vår skogsvei som er brøytet om vinteren. Hvis man vil komme seg raskt opp for å se nordlyset om kvelden, er dette en unik mulighet. Fjellene rundt byr på spenstige toppturer for både barn og voksne, og en spennende tur ned for snowboard og ski

4)Våren i anmarsj

Og når våren kommer, står gården i full blomstring. Da er lamminga i gang og det yrer av liv overalt. Det er ikke bare i fjøsen det livner til, men også i fuglereservatet i fjæra. Da går det an å ta med seg kikkerten og smugtitte på de sjeldne fugleartene.

5)Sommeraktiviteter

Om sommeren går det an å ta turer til tre ulike jakthytter og en gapahuk.

Her er det muligheter for å fiske i sjø og vann.

6)Høsten

På høsten er det muligheter for å dra på småvilt- og storviltjakt. Om høsten sanker vi ned alle sauene fra marka og fra Grindøya. Mye bær og sopp for den som er glad i det!

Danke( Tusen takk).

22.02.09 12:27
Jeg oversetter ikke lange tekster som tydligvis skal brukes kommersielt.

Allikevel har jeg alt hva du trenger:
http://www.lmgtfy.com/?q=tysk+norsk+oversettelsesbyr%C3%A5

Hvis noen ønsker å oversette denne teksten, vær så god. Men jeg gidder ikke å arbeide
gratis for deg, for at du skal tjene penger.

22.02.09 15:27
vielleicht schreibst du das auch auf deutsch, dann kann er/sie dich verstehen ;o)

22.02.09 16:09
Wenn die Antwort von 12:27 nicht verstanden wird, würde das ja bedeuten, dass hier kein kommerzieller Hintergrund vorliegt. Vielleicht interessiert sich ja ein Tourist für den Hof und möchte wissen, was da geboten wird? Dazu müssen allerdings nicht alle Einzelheiten übersetzt werden. Warten wir mal auf eine Reaktion.