Kann man "note" im Norwegischen auch für "Geschmacksnote" verwenden oder gibt es da einen
anderen Ausdruck für?
anderen Ausdruck für?
16.11.12 22:39, Poulern

Nein, "note" ist nicht ein gutem ausdruck für Geschmacksnote. Es ist kein norwegische wort
für Geschmacksnote. Am nächsten ist noch "smaksoppfattelse". Schreib ob der Satz!
für Geschmacksnote. Am nächsten ist noch "smaksoppfattelse". Schreib ob der Satz!
17.11.12 04:17, Mestermann

Ved vinsmaking vil man nok si et preg eller et hint, alt ettersom.
18.11.12 15:57
Dere kan gjerne svare på norsk hvis det er enklere. ;)
Jeg mener ved smak av mat, for eksempel i en setning som: Hvis man ville tilføre maten en
viss "Geschmacksnote".
Eller kan jeg kanskje også bruke noen som "smaksretning" eller er det så enkelt å bare si
"smak" i en sånn situasjon?
Hva som er best måte å si det på?
Jeg mener ved smak av mat, for eksempel i en setning som: Hvis man ville tilføre maten en
viss "Geschmacksnote".
Eller kan jeg kanskje også bruke noen som "smaksretning" eller er det så enkelt å bare si
"smak" i en sånn situasjon?
Hva som er best måte å si det på?
18.11.12 18:47
Mestermanns svar passer også til mat. Dem Essen eine gewisse Geschmacksnote geben = tilføye/gi maten et visst preg (av X). Smaksretning går like bra.
18.11.12 19:45
Supert, tusen takk! :)
19.11.12 08:40
Eine Note oder eine Spur von Knoblauch:
En anelse hvitløk.
Oddy
En anelse hvitløk.
Oddy