16.02.21 23:12, Carl
Hei!
Er det noen som vet hvor man på det norske internettet kan få kjøpt kler som eksempel undertøy og sokker og sånt for å få de tilsendt et sted på vestlandet?
Mange takk for tips!
God natt :-)

18.02.21 13:01, Fosshaug de
18.02.21 20:56, Carl de
Mange takk for anbefalingen! Dessverre var jo Heinzelnisse nettopp nå nedlagt i to dager så da måtte jeg selv leite nettet opp og ned. Bakteppe for det hele var at noe skal sendes på døren til mottakeren og ikke til et sånt "hentested" i nærheten - grunnet mottakerens 100-årige alder (samt koronaen)

Et familiemedlem hevdet bastant at det ikke var mulig å få levert pakker på døren i Norge. Noe jeg like bastant bestridte i og meg at jeg ikke kunne forestille meg at det i dagens moderne og velstående Norge ikke skulle være mulig å få sakene levert på døren.

Etter å ha leitet en stund fant jeg ut at trylleordet antakelig het "hjemlevering". Og som jeg hadde tenkt meg det er det i dagens Norge mange butikker som tilbyr "hjemlevering" aka "levering på døren". Tilmed en butikk i Kirkenes ved Barentshavet (!!!) leverer på døren i Vest-Norge. Fant blant annet disse oversiktene her:

https://www.nettavisen.no/livsstil/shopping/disse-nettbutikkene-leverer-pa-doren...

https://www.vg.no/hjemlevering/klaer-sko-og-tilbehor

Dette sagt må jeg rødmende innrømme at familiemedlemmet likevel - mot mitt råd - bestemte seg for å bestille i Tyskland nå for per egen hånd sende til Norge. Kanskje for ikke å måtte vedgå at det lar seg gjøre ;-).

Men sånn er det bare. Guds veier er uransakelig.

Manke takk for tipset uansett!

20.02.21 16:49, Carl de
P.S.:

https://www.bring.no/tjenester/pakker-og-gods/private-nasjonalt/pakke-levert-hje... ( = "Tilby hjemlevering over hele landet, akkurat slik kundene vil ha det. ")

Eller også: https://www.sparkjop.no/kundeservice/kjopsinformasjon/ (= "Vi tilbyr også levering på døren, dette koster kr 119,-")

Bare om noen skulle ha samme spørsmålet engang...

24.02.21 16:15, Solan
Kanskje jeg har misforstått? Men er dette ikke et språkforum?